Om oss

”Personer hjälpta i hela Sverige sedan 2009”

Om oss

”Personer hjälpta i hela Sverige sedan 2009”

”Personer hjälpta i hela Sverige sedan 2009”

Vad vi gör

Världen blir mer och mer digital för varje dag som går, och trots sina fördelar är det många av oss som upplever ångest inför att hitta rätt jurist för råd när problem uppstår.

Vår lösning är att ta till vara på de juridiska talanger som finns utspridda i Sverige och låta deras juristbyrå ansluta dem till personer som behöver juridisk vägledning.

Vår historia

Resan började 2009 på skilsmässa.se, vårt community för personer som går igenom relationsproblem.

Många medlemmar hade svårt att hitta rätt juristbyrå för hjälp med sin skilsmässa, bodelning och vårdnadsfrågor och vi började förmedla kontakter till utvalda byråer andra hade rekommenderat.

Skilsmässa.se växte genom åren och besöks idag av 25 000+ besökare varje månad och har över 300 000 inlägg i forumet. Antalet förfrågningar växte också och vi kände att en separat sajt bättre skulle kunna hjälpa besökarna, samtidigt som personer utanför vårt community också skulle kunna ta del av tjänsten.

Resultatet blev vårdnadstvist.se. Idag hänvisas alla besökare på skilsmässa.se som behöver hjälp med frågor om vårdnad, umgänge och boende för barn hit.

Möjligheten att få 20 min gratis rådgivning från utvalda jurister och advokater över landet är nu öppen för alla.

Våra partners är jurist- och advokatbyråer med en inriktning på familjerätt och vårdnadsmål eller har anställda som är det.

Det kostar inget att använda vårdnadstvist.se. Rådgivningen erbjuds per telefon, mellan dig och ombudet. Väljer du att gå vidare efter 20 minuters rådgivning gör du det direkt med den jurist- eller advokatbyrå ditt ombud arbetar på.